Hiiripöllön pönttö

75,00 

Lentoaukko 150×250 mm, etuseinän korkeus 30 cm. Pönttö on puoleksi avoin etusivun osalta ja siinä on avattava etulauta puhdistuksen helpottamiseksi.

Runko 21 mm:n havuvaneria ja kattolevy 9 mm:n filmivaneria. Pöntössä on vankat silmukkaruuvit yläremmiä varten ja takalistat (lehtikuusesta), joissa reiät alaremmiä varten.

Väri: Kelonharmaa

Ripustusohje

Ripusta pönttö avoimelle paikalle noin viiden metrin korkeuteen. Yksittäiset puut hakkuuaukeilla, soilla tai metsäaukeilla ovat sopivia paikkoja. Kaada pöntön pohjalle viiden senttimetrin kerros sahanpurua, lahopuuta tai kuivaa turvetta. Mikäli puhdistat pöntön pesinnän jälkeen, niin täytä se uusilla pehmikkeillä.

Lisävarusteet

 • Kiinnikkeet ja materiaalit *

  Pesänrakennusmateriaali pöllöille ja vesilinnuille

  5,00 

  Jokapöllön ja -vesilinnun pesänrakennusmateriaali! Isolla oksaporalla tuotettua kokopuulastua kuohkeassa muodossa. Pussissa koko 10 litraa. Erinomaista myös kodin sisustukseen.

  LisääPoista

  Ripustusremmi 1,5m

  5,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 1,5 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

  Ripustusremmi 3 m

  8,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 3 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

Päätuote

Lisävarusteet

Tuotteet yhteensä