Varpuspöllön pönttö

90,00 

Lentoaukko 46×46 mm, seinämän paksuus 63 mm. Avautuvan etuseinän korkeus on 50 cm ja sen sisäpinnassa on kiipeämisurat poikasia varten. Runko 21 mm:n havuvaneria ja kattolevy 9 mm:n filmivaneria.

Pönttö on varustettu vahvoin silmukkaruuvein yläremmiä varten ja pöntön runkolistoissa (lehtikuusta) on reiät alaremmiä varten.

Väri: Kelonharmaa

Ripustusohje

Varpuspöllö viihtyy kuusi- ja sekametsissä, mutta pönttö kannattaa ripustaa kuuseen (mäntykin käy). Korkeus voi olla 1,5- 2,5 metriä ja tämä lintu kerää talvivarastoa, joten kannattaa ripustaa toinen pönttö sitä varten. Talvivarastoksi käy muuten myös kottaraisen pönttö.

Lisävarusteet

 • Kiinnikkeet ja materiaalit *

  Pesänrakennusmateriaali pöllöille ja vesilinnuille

  5,00 

  Jokapöllön ja -vesilinnun pesänrakennusmateriaali! Isolla oksaporalla tuotettua kokopuulastua kuohkeassa muodossa. Pussissa koko 10 litraa. Erinomaista myös kodin sisustukseen.

  LisääPoista

  Ripustusremmi 1,5m

  5,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 1,5 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

  Ripustusremmi 3 m

  8,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 3 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

Päätuote

Lisävarusteet

Tuotteet yhteensä