Helmipöllön pönttö

80,00 

Lentoaukko 80×80 mm, avautuvan etuseinän korkeus on 50 cm ja sen sisäpinnassa on kiipeämisurat poikasia varten. Runko 21 mm:n havuvaneria ja kattolevy 9 mm:n filmivaneria.

Pönttö on varustettu vahvoin silmukkaruuvein yläremmiä varten ja pöntön runkolistoissa (lehtikuusta) on reiät alaremmiä varten.

Väri: Kelonharmaa

Ripustusohje

Paras ripustusympäristö on reilu kuusivaltainen metsä. Kolme metriä riittää pöntön korkeudeksi ja miksei vähempikin jos olosuhteet niin vaativat. Varaa pöntön pohjalle reilusti pehmikettä, purua saa olla ainakin 10 cm:n kerros.

Lisävarusteet

 • Kiinnikkeet ja materiaalit *

  Pesänrakennusmateriaali pöllöille ja vesilinnuille

  5,00 

  Jokapöllön ja -vesilinnun pesänrakennusmateriaali! Isolla oksaporalla tuotettua kokopuulastua kuohkeassa muodossa. Pussissa koko 10 litraa. Erinomaista myös kodin sisustukseen.

  LisääPoista

  Ripustusremmi 1,5m

  5,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 1,5 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

  Ripustusremmi 3 m

  8,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 3 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

Päätuote

Lisävarusteet

Tuotteet yhteensä