Uivelon pönttö

80,00 

Lentoaukko Ø38 mm + filmivanerisuojus. Avautuvan etuseinän, jonka korkeus on 35 cm, sisäpinnassa on kiipeämisurat poikasia varten. Runko 21 mm:n havuvaneria ja kattolevy 9 mm:n filmivaneria. Takaseinässä sovitelistat puun runkoa varten.

Pöntössä on asianmukainen varustus ripustusta varten.

Ripustusohje

Pönttö kannattaa sijoittaa rauhalliseen paikkaan, eikä sen tarvitse sijaita välittömästi veden äärellä. Esteetön lento pesäpöntölle on tärkeää ja samoin se, ettei pöntön alapuolella ole teräviä kiviä tai oksantynkiä poikasia vahingoittamassa.

Parin metrin ripustuskorkeus on ihan riittävä. Varaa pönttöön reilusti kutterinlastua tai vastaavaa pehmikettä.

 

Lisävarusteet

 • Kiinnikkeet ja materiaalit *

  Pesänrakennusmateriaali pöllöille ja vesilinnuille

  5,00 

  Jokapöllön ja -vesilinnun pesänrakennusmateriaali! Isolla oksaporalla tuotettua kokopuulastua kuohkeassa muodossa. Pussissa koko 10 litraa. Erinomaista myös kodin sisustukseen.

  LisääPoista

  Ripustusremmi 1,5m

  5,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 1,5 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

  Ripustusremmi 3 m

  8,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 3 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

Päätuote

Lisävarusteet

Tuotteet yhteensä