Telkän pönttö

95,00 

Lentoaukko 115×115 mm, avautuvan etuseinän korkeus on 55 cm ja sen sisäpinnassa on kiipeämisurat poikasia varten. Runko 21 mm:n havuvaneria ja kattolevy 9 mm:n filmivaneria.

Tukevat silmukkaruuvit yläremmiä varten ja takalistat (lehtikuusta), joissa reiät alaremmiä varten.

Väri: Kelonharmaa

Ripustusohje

Kenties tärkeintä ripustuksessa on, että telkällä on esteetön mahdollisuus lähestyä pönttöä. Lisäksi pitää huolehtia siitä, ettei pöntön alapuolella ole teräviä oksia tai kiviä, jotka voivat vahingoittaa pesästä hyppääviä poikasia. Pönttö voi myös olla etäällä rannasta, sata metriä ei ole matka eikä mikään poikasille, jos ympäristö on muuten suotuisa.

Pönttöön tulee varata reilusti pehmikkeitä. 10 litran ämpärillinen on sopiva määrä tähän pönttöön.

Lisävarusteet

 • Kiinnikkeet ja materiaalit *

  Pesänrakennusmateriaali pöllöille ja vesilinnuille

  5,00 

  Jokapöllön ja -vesilinnun pesänrakennusmateriaali! Isolla oksaporalla tuotettua kokopuulastua kuohkeassa muodossa. Pussissa koko 10 litraa. Erinomaista myös kodin sisustukseen.

  LisääPoista

  Ripustusremmi 1,5m

  5,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 1,5 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

  Ripustusremmi 3 m

  8,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 3 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

Päätuote

Lisävarusteet

Tuotteet yhteensä