Isokoskelon pönttö

105,00 

Lentoaukko 130×130 mm, avautuvan etuseinän korkeus on 60 cm ja sen sisäpinnassa on kiipeämisurat poikasia varten. Lentoaukko on matalammalla kuin lehtopöllön pöntössä. Rakenne on muuten täysin sama. Runko 21 mm:n havuvaneria ja kattolevy 9 mm:n filmivaneria.

Pöntössä on tukevat silmukkaruuvit yläremmiä varten ja takalistat (lehtikuusta), joissa reiät alaremmiä varten.

Väri: Kelonharmaa

Ripustusohje

Pöntön sijoittelussa pätee samat säännöt kuin telkän pöntössä, mutta sen voi tarvittaessa asettaa myös maahan, jolloin naaras hyppää pönttöön. Reilusti pehmikettä pönttöön, kuten telkällä.

Lisävarusteet

 • Kiinnikkeet ja materiaalit *

  Pesänrakennusmateriaali pöllöille ja vesilinnuille

  5,00 

  Jokapöllön ja -vesilinnun pesänrakennusmateriaali! Isolla oksaporalla tuotettua kokopuulastua kuohkeassa muodossa. Pussissa koko 10 litraa. Erinomaista myös kodin sisustukseen.

  LisääPoista

  Ripustusremmi 1,5m

  5,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 1,5 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

  Ripustusremmi 3 m

  8,00 

  Remmin leveys on 25 mm ja pituus 3 metriä. Tällä remmillä ripustat pöntöt helposti puuhun. Tavalliset köydet ja narut haurastuvat ulkona nopeasti. Huom! Pöllön- ja vesilinnunpönttöjen ripustukseen remmejä tarvitaan yksi kpl 3 m (yläkiinnitys) ja yksi kpl 1,5 m (alakiinnitys).

  LisääPoista

Päätuote

Lisävarusteet

Tuotteet yhteensä